Samarbejdets kunst

Lad kreativiteten springe og samarbejdet udvikle sig via kunsten. Samarbejdets kunst er et givtigt kreativt “break” i løbet af fx konferencen, undervisningen eller som en del af processen, når nye strategier, koncepter eller handlingsplaner skal udarbejdes og forstås. Et visuelt maleri af fx virksomhedsstrategien fortæller mere end 1000 ord, og bidrager til at skabe forståelse og mening for dem, der arbejder med processen.

Sammen om en kreativ værdiskabende teamproces…

Om processen:

På kun tre-fire timer skabes et farverigt maleri med udgangspunkt i det tema, der skal arbejdes med fx visualisering af den nye strategiplan, organisationens værdier eller fx hvordan vi trives i arbejdsgruppen.

1: INTRODUKTION: Efter en fælles introduktion til arbejdstemaet, farverne og malemetoderne er vi klar til, at gå i gang med at male. Deltagerne deles op i mindre grupper med 4-6 deltagere i hver. Gruppen får udleveret et maleri, staffeli, pensler og maling samt malerdragter.

3: SAMARBJEDE OG PLANLÆGNING: I gruppen udveksles gode ideer, hvorefter der tages fat på maleopgaven til glad musik som strømmer ud i baggrunden.

3: AFSLUTNING OG FERNISERING: Hele seancen afsluttes med en fælles fernisering, hvor de færdige værker afsløres med de tilhørende fortællinger.

Samarbejdets kunst er fyldt med god energi  – et  positivt og farverigt kreativt indslag, som bidrager til, at skabe en god teamfølelse, at vi er sammen om at skabe et unika resultat.

Deltagere fra Novo viser deres resultat frem

Novo Kunst teambuidling samarbejde Lingren.dk